Vankilatyö

Akaasta en tehty vankiloihin suuntautuvaa työtä ympäri Suomea jo pikään.

Vankilatyö on yhteistyötä vankilapastoreiden ja muiden vapaaehtoistyötä tekevien kanssa. Vankiloissa käy paljon eriseurakuntien lauluryhmiä, monet tekevät myös henkilökohtaista sellityötä.

Vankilassa tarvitaan paljonkuuntelijoita. Meille on annettu kaksi korvaa ja yksi suu. Tämä on suhdepuhumisen ja kuuntelun välillä. Vankilassa olevien ihmisten tilanne on hyvinotollinen hengelliselle työlle. Monelle vangille ainoa tie uuteen elämään onollut uskoontulo. Se on muuttanut elämänsuunnan täysin. Elämän keskipisteeksion tullut Jeesus Kristus.

Pääasiassa käymme Kylmäkosken, Hämeenlinnan ja Riihimäen vankiloissa. Satunnaisesti vierailemme myös Sukevan sekä Mikkelin vankiloissa. Pidämme vankiloissa hengellisiä keskustelupiirejä, hartauksia ja jumalanpalveluksia.

"Sillä niin on Jumala maailmaa
rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen
uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä", Joh. 3:16

Jos tunnet kutsun tähän työhön, älä epäröi ottaa yhteyttä yhteyshenkilöön ja
kysellä lisää.

Vankilatyön yhteyshenkilönä seurakunnassamme toimii vankilalähettimme

Osmo Räisänen puh. 050-3010860 (Osmosta voit lukea peien tarinantäältä)

Järjestämme Akaan helluntaiseurakunnassa tilaisuuksia, joissa vierailevat vankilapastorit ja muut vankilantyöntekijät yli seurakuntarajojen.