Tilaisuudet

Kaikki tilaisuutemme on peruutettu TOUKOKUUN loppuun asti

Elämme toiveikkaana, että voimme aloittaa tilaisuudet seurakunnassamme kesäkuussa.

Jos tilanne ja hallituksen ohjeistus sen sallivat, olemme ajatelleet käynnistää tilaisuudet seuraavanlaisesti:

SU 7.6. KLO 11.00 PÄIVÄTILAISUUS, Jouko Koski (EI EHTOOLLISTA)

HUOMIO!!!! Joudumme soveltamaan tilaisuuden toteuttamisessa Korona-ohjeistukseen liittyen turvavälejä, hygienia määräyksiä, sekä rajoitettua osallistuja määrää. Toivomme teitä ymmärrystä tämän suhteen ja harkintaa tilaisuuteen osallistumisessa.

TI 9.6. klo 19.00 Rukousilta, Osmo Räisänen

PYYDÄMME HUOMIOIMAAN, ETTÄ TILAISUUDET OVAT VAIN ALUSTAVASTI SUUNNITELTUJA, AJATELLEN ETTÄ HALLITUKSEN TEKEMÄT RAJOITUKSET ANTAVAT TILAUSUUKSIEN JÄRJETÄMISEEN MAHDOLLISUUDEN!

Etusivultamme löydät linkin, josta pääset mukaan muiden seurakuntien suoriin lähetyksiin sekä nauhoitteisiin.

Muutoksista infotaan välittömästi kun siihen on aihetta

Siunaus ja varjelus olkoon teidän jokaisen elämässä.

Säännölliset tapahtumat Ilmoitamme seurakuntamme ilmoitustaululla.

Isommista tapahtumista ilmoitamme erikseen.