AASIA TYÖKENTTÄNÄ

Aasia työkenttänä asuinpaikkana Myanmar


Olemme Tasasen perhe, joka on ollut kentällä vuodesta 2007. Matkamme Aasiassa alkoiIntian Mumbaista ja on johtanut meidät asettumaan tällä hetkellä Myanmarin Yangoniin.
Työskentelemme paikallisten helluntaiseurakuntien työyhteydessä sekä muiden Fidan paikallisten kumppanien kanssa. Yhteinen työmme perheenä kohdistuu lähinnä Myanmariin ja erityisesti lasten ja nuorten koulutuksen tukemiseen, mutta myös rauhanrakennus toiminnan toteuttamiseen yhteistyössä paikallisen helluntaiseurakuntaliikkeen kanssa. Jukan työ ulottuu myös laajemmalle Aasiaan hänen toimiessaan aluepäällikkönä Aasiassa (vastuumaat Myanmar, Bangladesh, Intia sekä Kambodzha).Jukan vastuulla on Fidanlähetystoiminnot, kehitysyhteistyö, diakoniatyö sekä humanitäärinen työ.
Yhteisenä näkynämme on kohdata ja koskettaa Aasian kansoja rakkaudella, jonka olemme saaneet Jumalalta. Kulkemalla rinnalla aidosti, kohdaten ja kuunnellen ihmisiä riippumatta siitä, mihin uskontokuntaan tai kastiin he kuuluvat. Osoittaa syvää ja todellista välittämistä, jonka uskomme tapahtuvan vain Pyhän hengen ja Jumalan rakkauden kautta. Näkymme on myös tukea paikallisia seurakuntia seurakunnan istutustyössä, sekä auttaa niitä olemaan vahvempia vaikuttajia omassa yhteiskunnassaan.

Aasian lähetysterveisin, Family Tasanen

ESPANJA KUTSUNA


Olemme työskenneleet Espanjan työssä vuodesta 2011 alkaen.

Näkynämme on julistaa evankeliumia ja istuttaa seurakuntia. Palvelemme tällä hetkellä Pohjois-Espanjassa, Huescan läänissä. Asumme Sabiñánigo nimisessä kaupungissa, jossa toimimme pastoreina pienessä seurakunnan alussa. Elämme ja teemme työtä pioneeri alueella, jossa seurakuntia ei juurikaan ole. Toimimme Espanjassa sitoutuneena kumppanimme FADEn näkyyn olla perustamassa uusia seurakuntia ja viemässä ilosanomaa sinne, missä sitä ei vielä tunneta.

Arkemme koostuu mm. pastorin tehtävistä ja opetuslapseuttamisesta, sekä uutta
seurakunnan istuttamisprojektia vetäen Jaca nimisessä kaupungissa.
Toimimme myös FIDAN Espanjan maakoordinaattoreina. Tämän toimen
kautta saamme olla palvelemassa Espanjan kenttää myös laajemmin.

Tälle lähetystyö jaksolle Pohjois-Espanjaan lähdimme vuonna 2015 usean Helluntaiseurakunnan lähettämänä. On mahtavaa tehdä tätä työtä yhdessä uskollisten lähettäjäseurakuntien ja yksittäisten tukijoiden kanssa. Jumala on ollut uskollinen tapansa mukaan ja olemme saaneet kokea Hänen läsnäoloaan tässä työssä. Kiitämme
esirukouksistanne ja mukana olostanne. Jatketaan taistelua yhdessä.

Teitä kaikkia siunaten

Tuomas & Suvi Pukarinen