AASIA TYÖKENTTÄNÄ

Lilli ja Jukka Tasanen “Olemme Tasasen perhe joka on lähtenyt kentälle vuonna 2007.

Olemme nyt palvelleet Intiassa paikallisen Helluntai -kumppaniseurakuntamme yhteydessä viimeiset kymmenen vuotta ja olleet aloittelemassa kyläkehityshanketta ja myös tukemassa ja aloittelemassa työtä Udaipurissa paikallisen Helluntaiseurakunta kumppanimme kanssa.

Lilli on kaikki nämä vuodet keskittynyt kummilapsitoiminnan kehittämiseen ja prosesessien monitorointiin yhdessä kumppanin ja paikallisten työntekijöiden kanssa. Lillin toiminta on keskittynyt Mumbain, Udaipurin ja Machilipatnamin alueellle.

Jukka on toiminut hanke koordinaattorina ja nyt viimeiset muutaman vuoden Fidan Etelä-Aasian aluepäälikkönä vastaten seitsemästä Etelä-Aasian maasta ja koko ohjelman kokonaisuudesta. Jukan työ on helluntaiseurakunta kumppanuuksien ylläpitäminen sekä Fidan tukemien ohjelminen johtaminen. Tämä pitää sisällään sekä valtion rahoittaman kehitysyhteistyön, että Fidan ja seurakuntien rahoittaman sosiaalisen työn ja lähetystoiminnot.

Perheemme lapset käyvät Intian Mumbaissa kansainvälistä koulua ja ovat
upeasti sopeutuneet paikalliseen kulttuuriin ja ympäristöön.”

Kiitämme kaikkia seurakuntalaisia rukouksista ja rinnalla kulkemisesta
kaikken näiden vuosien aikana. Työ on yhteinen ja taistelu käydään
näkymättömissä.

Lähetysterveisin,
Jukka

Mr. Jukka Tasanen | Regional Deputy Director
Fida International, South Asia
Mobile +91 99 2078 0406 (India)
Mobile +358 400 704 214 (Finland)
Office +91 22 2640 3232 (Mumbai)
jukka.tasanen(at)fidadevelopment.fi
www.fidadevelopment.fi

ESPANJA KUTSUNA

Olemme työskenneleet Espanjan työssä vuodesta 2011 alkaen.

Näkynämme on julistaa evankeliumia ja istuttaa seurakuntia. Palvelemme tällä hetkellä Pohjois-Espanjassa, Huescan läänissä. Asumme Sabiñánigo nimisessä kaupungissa, jossa toimimme pastoreina pienessä seurakunnan alussa. Elämme ja teemme työtä pioneeri alueella, jossa seurakuntia ei juurikaan ole. Toimimme Espanjassa sitoutuneena kumppanimme FADEn näkyyn olla perustamassa uusia seurakuntia ja viemässä ilosanomaa sinne, missä sitä ei vielä tunneta.

Arkemme koostuu mm. pastorin tehtävistä ja opetuslapseuttamisesta, sekä uutta
seurakunnan istuttamisprojektia vetäen Jaca nimisessä kaupungissa.
Toimimme myös FIDAN Espanjan maakoordinaattoreina. Tämän toimen
kautta saamme olla palvelemassa Espanjan kenttää myös laajemmin.

Tälle lähetystyö jaksolle Pohjois-Espanjaan lähdimme vuonna 2015 usean Helluntaiseurakunnan lähettämänä. On mahtavaa tehdä tätä työtä yhdessä uskollisten lähettäjäseurakuntien ja yksittäisten tukijoiden kanssa. Jumala on ollut uskollinen tapansa mukaan ja olemme saaneet kokea Hänen läsnäoloaan tässä työssä. Kiitämme
esirukouksistanne ja mukana olostanne. Jatketaan taistelua yhdessä.

Teitä kaikkia siunaten

Tuomas & Suvi Pukarinen