Lilli ja Jukka Tasanen “Olemme Tasasen perhe joka on lähtenyt kentälle vuonna 2007.

Olemme nyt palvelleet Intiassa paikallisen Helluntai -kumppaniseurakuntamme yhteydessä viimeiset kymmenen vuotta ja olleet aloittelemassa kyläkehityshanketta ja myös tukemassa ja aloittelemassa työtä Udaipurissa paikallisen Helluntaiseurakunta kumppanimme kanssa.

Lilli on kaikki nämä vuodet keskittynyt kummilapsitoiminnan kehittämiseen ja prosesessien monitorointiin yhdessä kumppanin ja paikallisten työntekijöiden kanssa. Lillin toiminta on keskittynyt Mumbain, Udaipurin ja Machilipatnamin alueellle.

Jukka on toiminut hanke koordinaattorina ja nyt viimeiset muutaman vuoden Fidan Etelä-Aasian aluepäälikkönä vastaten seitsemästä Etelä-Aasian maasta ja koko ohjelman kokonaisuudesta. Jukan työ on helluntaiseurakunta kumppanuuksien ylläpitäminen sekä Fidan tukemien ohjelminen johtaminen. Tämä pitää sisällään sekä valtion rahoittaman kehitysyhteistyön, että Fidan ja seurakuntien rahoittaman sosiaalisen työn ja lähetystoiminnot.

Perheemme lapset käyvät Intian Mumbaissa kansainvälistä koulua ja ovat
upeasti sopeutuneet paikalliseen kulttuuriin ja ympäristöön.”

Kiitämme kaikkia seurakuntalaisia rukouksista ja rinnalla kulkemisesta
kaikken näiden vuosien aikana. Työ on yhteinen ja taistelu käydään
näkymättömissä.

Lähetysterveisin,