Nyt kun meillä emme voi THL:n ja Suomen hallituksen ohjeistuksen mukaan järjestää seurakunnassamme nuorille suunnattuja tilaisuuksia, niin hyödynnämme nettiä mahdollisuuksiemme mukaan. Tustustu siis rohkeasti kaikeen tarjontaan jota sivulta löytyy.
Kannattaa tutustua myös muiden sivujemme tarjontaan.

More-illat ovat nuorten näköisiä ja rentoja Jumalapalveluksia, joissa sä saat olla just se kuka sä oot ja Jumala sekä muut nuoret rakastaa sua! Illoissa on lämmin ja rakastava ilmapiiri, johon sä oot niin tervetullu mukaan!

Iltojamme voit seurata myös Instagamissa osoitteessa https://www.instagram.com/moreillat

Haluatko sä olla mukana järjestämässä More-iltoja?

Toivomme idearikkaita ja innokkaita uskovia nuoria mukaan järjestelytiimiin, jos sä haluut olla mukana ota yhteyttä jasminsofie.02@gmail.com

Tässä on videosarja, jossa Jumalalle täydestä sydämestä Jumalan työhön antautunut Pekka Perho, jakaa opetusta uskonelämän perusasioista, oletpa tielläsi aivan alkumetreillä tai jo pidempään sitä kulkenut, mutta kaipaat vastauksia ja ohjausta asioihin.

Samantyyppisitä asioita kekustellaan More-illoissa, joihin olet tervetullut omana itsenäsi. Tustutu siis alla oleviin videoihin. Niitä on tulossa myöhemmin lisää.